Студенти 4 курсу спеціальності «Геодезія та землеустрій», на чолі з викладачем Волонтир А.В., взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції «30 років Земельної реформи в Україні: здобутки та виклики»

На передодні свята Дня землевпорядника студенти 4 курсу за спеціальністю «Геодезія та землеустрій», на чолі з викладачем Волонтир А.В., взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції «30 років Земельної реформи в Україні: здобутки та виклики».

Заслухано привітання Міністра аграрної політики та продовольства України Романа Лещенка та Голову Ради Асоціації України «Земельна спілка України» Миколу Калюжного.

На конференції виступили з доповідями  видатні землевпорядники: Новаковський Л.Я. (радник президії НААН, почесний землевпорядник України), Полтавець А.М. (голова правління ВГО «Асоціація фахівців землеустрою України»), Мартин А.Г. (доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НААН) та інші.

У зв’язку з карантинними заходами формат зустрічі відбувся в онлайн режимі на базі НУБіП України.

Сьогодні галузь земельних відносин крокує у ногу з часом, використовуючи нові технології та застосовуючи передові знання. В роботі застосовуються найсучасніші методи та практики, всі механізми працюють за абсолютно прозорими ти доступними моделями. Популярні послуги у сфері земельних відносин надаються онлайн, що суттєво спрощує взаємодію громадян та бізнесу з землевпорядною службою. Це робить можливим впровадження позитивних змін у роботі землевпорядника.

Тож, з нагоди професійного свята хотілося б побажати колегам, викладачам та студентам міцного здоров’я,  добробуту, миру та нових трудових звершень.