29 вересня відбулася зустріч студентів першого курсу спеціальності Геодезія та землеустрій та спеціальності Будівництво з освітнім омбудсменом університету

29 вересня відбулася зустріч студентів першого курсу спеціальності Геодезія та землеустрій    та спеціальності Будівництво     з освітнім омбудсменом університету Старовойтенко Наталією Василівною.

Особлива увага під час бесіди була приділена адаптації першокурсників до нових умов навчання і про можливість звернутись по допомогу омбудсмена в складних життєвих ситуаціях. Першокурсники виявили інтерес до питань, пов’язаних з призначенням стипендії, можливостей саморозвитку, належних умов навчання та проживання в гуртожитку. Наталія Василівна розповіла також, як знайти своє місце в групі та порозумітися з викладачами.

Студенти усвідомили, що вони – суб’єкти навчального процесу. А це означає, що їхні думки, бажання, інтереси будуть враховані. Головне – йти на контакт, домовлятися, прохати допомоги, розповідати про індивідуальні пізнавальні властивості.