На кафедрі відбувся захід «Як живеш, геодезисте?»

20 травня 2022 року на кафедрі геодезії, землеустрою, будівельних конструкцій та безпеки життєдіяльності був організований профорієнтаційний захід «Як живеш, геодезисте?». На платформі програми ZOOM зустрілися студенти спеціальності 193 «Геодезія та землевпорядкування», викладачі  та провідні спеціалісти галузі.

Фахівці, а це Іванча Дмитро, заступник начальника відділу містобудівної діяльності та містобудівного кадастру Департаменту будівництва Черкаської облдержадміністрації, та наша випускниця 2020 року Горобець Іванна, геодезист ПП “Жовтень 2000”, розповіли про себе, про особливості роботи геодезистів та поділилися професійними лайфхаками. Робота геодезиста залежить від навичок роботи з сучасними приладами та програмними продуктами, навичок отримувати актуальну інформацію про галузь. Під час воєнного стану необхідно, наприклад, враховувати, що на використання безпілотного пристрою для геодезичного знімання, потрібен спеціальний дозвіл.

Завідувач кафедри геодезії, землеустрою, будівельних конструкцій та безпеки життєдіяльності Сергій Ротте розповів про важливі новини, що стосуються студентського життя, а особливо звернув увагу студентів випускного курсу на особливості цьогорічного вступу в магістратуру.

Отже, студенти отримали такий необхідний в наш час зворотний зв’язок з викладачами та представниками галузі. Крім цього, оскільки зустріч відбувалась на наступний день після Свята вишиванки, учасники здебільшого підтримали вишиванковий дрескод.