Вітаємо першокурсників спеціальності 193 Геодезія та землеустрій

12 вересня відбулася Інавгурація першокурсників Черкаського державного технологічного університету.

Погода в цей день трохи підкачала, дощило. Але першокурсники мали радісний настрій, бо сонечко в них світило зсередини. Це був перший день навчання в університеті.

В групи ГЗ-25 з самого ранку вже почалися серйозні заняття в аудиторії. В понеділок і вівторок ранок починається з фізики. Тут не до спання! Та це не настільки страшно, а навіть цікаво. До аудиторії провела куратор Ольга Вадимівна, яка зарядила зранку гарним настроєм.

Об 11:00 розпочалася офіційна програма в актовій залі університету. Трішки в незвичній формі залунав Гімн України – і зал підвівся зі своїх місць. Зі сцени вітали ректор, декани, творча молодь і різноманітні черкаські колективи.

Пізніше першокурсники отримали сертифікати студента. На кафедрі новоспечені студенти спеціальності Геодезія та землеустрій мали змогу трішки підкріпитися святковим короваєм та солодощами. Також відбулося спілкування з завідувачем кафедри та куратором, яке закінчилося невеличкою фотосесією.

Сподіваємось, що вам сподобається навчатися в нас, а студентське життя буде щасливим і захоплюючим. Бажаємо вам легкого і цікавого шляху до здобуття такої необхідної для нашої країни професії землевпорядника. Ставайте справжніми господарями землі, адже це так зараз необхідно. Успіхів у навчанні, комфортного побуту та гарної долі.