Профорієнтаційна робота у Черкаському художньо-технічному коледжі

Чому одній молодій людині подобаються сміливі дизайнерські рішення, які вона бачить в нових гаджетах і автомобілях, іншій – занурюватись в вірші іноземних поетів в оригіналі, ще комусь – аерофотознімання місцевості? І чи є однозначна відповідь: як саме ми розкриваємо свої таланти, як приходимо до вибору своєї професії? Знайти себе в житті – архіважливо. Відчувати, що ти робиш справу, яка приносить тобі задоволення, і маєш можливість реалізувати всього себе – хіба це не щастя?

І якщо абітурієнти, які приходять на перший курс бакалаврського рівня, ще, можливо, не до кінця впевнені в правильності свого вибору, то наші потенційні студенти-скороченики мають значний досвід. З такими не спрацьовують розмови “про все на світі”. Вони вже можуть чітко аналізувати інформацію, що стосується їх професійної діяльності. Вони вже розуміють, хто такі землевпорядники, і чим займаються геодезисти.

Нещодавно відбулась профорієнтаційна зустріч завідувача кафедри Геодезії, землеустрою, будівельних конструкцій та безпеки життєдіяльності  Сергія Ротте зі здобувачам освіти спеціальності “Геодезія та землеустрій” Черкаського художньо-технічного коледжу.

Представник Університету розповів про можливість поступити на скорочену форму навчання, розповів про переваги навчатись саме в ЧДТУ, ознайомив з навчанням та студентським життям студентів-бакалаврів спеціальності 193 через презентаційні матеріали.

Атмосфера склалась довірлива і доброзичлива.

Сподіваємось, що стосунки будуть розвиватись активно, а надана інформація  стане корисною для прийняття правильних рішень майбутніми випускниками Коледжу.