Робоча зустріч по обговоренню проєктів освітніх програм

5 травня 2023 року викладачі кафедри геодезії, землеустрою, будівельних конструкцій та безпеки життєдіяльності провели в дистанційному форматі робочу зустріч по обговоренню проектів освітніх програм (першого та другого освітніх рівнів), за якими здійснюється підготовка фахівців зі спеціальності 193 “Геодезія та землеустрій”.
У цьому заході також взяли участь викладачі з таких університетів: Харківський національний автомобільно-дорожній університет, Уманський національний університет садівництва, Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського.
Представники університетів виступили з презентаціями проектів освітніх програм і відповіли на запитання колег. Від кафедри ГЗБКБЖД доповідав Сергій Ротте, а також були присутніми Михайло Марущак, Станіслав Радов та Володимир Цікановський. Дуже важливо, що зустріч не була формальною, відбувся обмін реальним досвідом проходження акредитацій зі спеціальності 193 “Геодезія та землеустрій”.
Під час обговорення прозвучали пропозиції і поради, щодо переліків дисциплін, розподілу кредитів, додатково визначених закладом вищої освіти результатів навчання, підходам до визначення дисциплін вільного вибору в кожному закладі. Окрему увагу приділили регіональним особливостям освітніх програм.

Ми вдячні всім учасникам за плідну роботу та конструктивні пропозиції. Віримо, що подальша співпраця між нашими університетами допоможе забезпечити високу якість підготовки фахівців з геодезії та землеустрою.