Молодь Чигиринської територіальної громади завітала до навчальної лабораторії геодезії та землеустрою кафедри геодезії, землеустрою, будівельних конструкцій та безпеки життєдіяльності

16 травня 2023 року після Наукового пікніка, який нещодавно влаштував Черкаський державний технологічний університет у гетьманській столиці, старшокласники Чигиринської громади завітали до Черкас, аби на власні очі побачити, чим сьогодні живе провідний технологічний заклад вищої освіти регіону.
Цього дня молодь Чигиринської територіальної громади у супроводі завідувачки підготовчого відділення ЧДТУ Оксани Яшан побували і в третьому корпусі ім. Михайла Сироти, завітавши до навчальної лабораторії геодезії та землеустрою кафедри геодезії, землеустрою, будівельних конструкцій та безпеки життєдіяльності та комп’ютерного класу кафедри промислового та цивільного будівництва, де їх гостинно зустрічали співробітники факультету технологій, будівництва та раціонального природокористування. Зокрема, завідувач кафедри ГЗБКБЖД Сергій Ротте ознайомив потенційних студентів нашого закладу вищої освіти про перспективу отримання конкурентоздатної спеціальності Геодезія та землеустрій.
Приходьте до нас навчатися, будемо раді бачити

саме вас нашими студентами.