КАФЕДРА ЗАКЛЮЧИЛА ДОГОВІР ПРО СПІВПРАЦЮ З ПОТУЖНОЮ КОМПАНІЄЮ «ІНТЕРПРОЕКТ GMBH»

     Компанія «Інтерпроект GMBH» – одна з найбільших інжинірингових компаній України, що працює також і на міжнародному ринку. З 2006 року компанія спеціалізується на проектуванні та модернізації промислових об’єктів в агросекторі, а також в секторі комунальної інфраструктури.

     У команді працює понад 150 фахівців, з них 60 – висококваліфіковані інженери. Щорічно проектна команда розробляє понад три десятки об’єктів. «Інтерпроект GMBH» – компанія повного «проектного циклу», яка супроводжує замовника від розробки проекту на стадії ідеї до введення в експлуатацію реалізованого об’єкта.

     Фахівці компанії постійно освоюють перспективні напрямки та технології, здатні проектувати складні об’єкти: потужні елеватори, сміттєспалювальні заводи, біоетанольного заводу, заводи з виробництва біогазу.

     Саме з цією компанією кафедра від імені ректора ЧДТУ заключила договір про співпрацю. На даному етапі нашим старшокурсникам була запропонована робота з нанесення комунікацій на інтерактивних картах, що дасть їм змогу навчитись новим технологіям та отримати досвід у роботі з ГІС-системами.