ЗАЛУЧАЄМО ДО ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ РОБОТИ «СВІЖІ ГОЛОВИ»

     11 жовтня 2023 року у межах просвітницько-патріотичного проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині» Черкаський державний технологічний університет розгорнув Науковий пікнік ЧДТУ у середмісті Сміли, аби продемонструвати, насамперед, учнівській молоді високий рівень вітчизняної освіти. 

     Представники кожного факультету, кожної кафедри провідного технологічного закладу вищої освіти регіону представили широкий спектр спеціальностей університету, продемонстрували винаходи, розробки та інші наукові досягнення студентів та викладачів, поінформували про можливості та перспективи працевлаштування задля успішного майбутнього у нашій області та Україні в цілому.

     В цей раз кафедра ГЗБКБЖД та ПЦБ працювали спільно, агітуючи за три спеціальності: Архітектуру, Будівництво та цивільну інженерію, Геодезію та землеустрій.

Вперше був залучений до профорієнтації і першокурсник групи ГЗ-35 Артем Сокур, який добровільно запропонував свою допомогу в поїздці. В нього добре виходило розповідати про свою спеціальність, а також про студентське життя у технологічному виші. Якщо і виникали труднощі, на допомогу приходили старші студенти, завідувач кафедри й по сумісництву куратор Сергій Ротте і, навіть, декан факультету Денис Грецький.

     Будемо вважати, що студент з своїм завданням чудово справився, а тепер матиме можливість отримати й особисту користь – додаткові бали до сесії.