ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІ ЗАХОДИ В БЕРЕЗНІ

      З середи 13 березня по середу 20 березня кафедра взяла участь в трьох профорієнтаційних зустрічах зі школярами: Золотоніської санаторно-курортної школи та двох черкаських шкіл — №28 та №8.

     Заходи відбулися в форматі наукових пікніків, а це означає, що представники Університету представляли свої розробки, проводили спеціалізовані уроки, майстер-класи та вікторини.

     Школярам, звичайно, подобаються такі “двіжі”, є можливість весело і з користю прослухати інформацію, прийняти участь у вікторині, та за правильні відповіді заробити цукерки.

     В поїздках від кафедри прийняли активну участь старший лаборант Григорій Прусов, завідувач кафедри Сергій Ротте, студенти Артем Сокур та Альона Замогильна. На технічному рівні допомогли асистент Аліна Волонтир та провідний інженер Оксана Балинська.

     Що цікаво, 20 березня відмічається Міжнародний день щастя, спонсором якого по праву є ЗСУ. Дітям в 8 школі роздавали повітряні кульки, і така подія та на додачу й цікаві уроки від представників ЧДТУ дійсно зробили школярів хоч трохи щасливішими.

 

Золотоноша

ЗОШ №28, м. Черкаси

ЗОШ №8, м. Черкаси