ВИПУСК 2022

Бакалаври спеціальності 193  «Геодезія та землеустрій» отримали омріяні дипломи

30 червня в Черкаському державному технологічному університеті відбулось  вручення дипломів випускникам-бакалаврам. Не оминула ця хвилююча подія і кафедру геодезії, землеустрою, будівельних конструкцій та безпеки життєдіяльності, де дипломи вручили 10 випускникам-бакалаврам  денної форми навчання за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій». Троє з них: Гандзюк Катерина, Головко Людмила та Свистун Надія отримали дипломи з відзнакою.

Можна з впевненістю констатувати, що ми підготували кваліфікованих професіоналів землевпорядної справи, які можуть достойно починати новий етап свого життя.

Сьогодні випускники отримали дипломи бакалавра, попереду – вступ до магістратури.

Кафедра геодезії, землеустрою, будівельних конструкцій та безпеки життєдіяльності вітає своїх випускників з отриманням дипломів. Бажаємо всім випускникам міцного здоров’я, завзяття, творчої енергії, невпинно йти вперед до своєї мрії, творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане, ставити перед собою мету і досягати свого. Будьте успішним, сильними й мудрими, не забувайте і бережіть своїх батьків, любіть і бережіть Україну!

Щастя вам у кожній миті, успіхів у кожній справі.

Не зупиняйтеся на досягнутому!