Зустріч з стейкхолдерами

16 листопада до нас в гості завітали представники ПП «Жовтень-2000» директор Олег Муштаєв та наша випускниця Іванна Горобець.

Під час зустрічі пан Муштаєв запитав студентів, яким чином вони отримують знання, адже лише вмотивованість та постійне самовдосконалення є запорукою набуття конкурентоспроможної освіти, яка дозволяє в подальшому отримати гарне робоче місце. Директор розповів, що саме зараз геодезична практика в народному господарстві має дуже великий попит, а висококласний фахівець повинен бути готовий до різних завдань. І основним робочим органом такого працівника має бути гостро відточений розум.

Іванна поділилась своїм досвідом, як саме фірма ПП «Жовтень-2000» стала не просто її черговим місцем роботи, а саме місцем, де вона має можливість постійно самовдосконалюватись. Сучасні технології значно полегшують умови праці, а постійне професійне зростання дозволяє вирішувати навіть надскладні задачі.

Студенти дізнались про сучасні світові тенденції в геодезії і маркшейдерії зокрема. Стейкхолдер пообіцяв допомагати студентам-геодезистам під час проходження практик та, принаймні, надати можливість освоїти роботу на сучасних електронних геодезичних приладах.